bormasina bosch

Care este cea mai potrivita bormasina pentru mine?

Prea putini mai sunt meseriasii care nu au prin trusa de scule din garaj si o bormasina. Este de foarte multe ori necesara in gospodarie, deci e de preferat sa nu lipseasca. S-ar putea ca in momentul in care incepi cautarea sa ridici o intrebare, la care trebuie sa gasesti un raspuns pe masura. Te intereseaza si e de preferat sa cumperi un model cu fir sau unul cu acumulator?

Ce trebuie sa stii referitor la acest aspect este ca raspunsul variaza, in functie de scopul in care faci achizitia. Spre exemplu, daca intentia ta este de a o folosi in mare parte pentru a fixa dibluri in pereti de beton, atunci un model cu fir este ceea ce ai nevoie. Este de preferat ca acesta sa aiba macar 650 wati. In schimb, daca vrei sa insurubezi chestii mici, sa dai gauri in metale moi sau lemn, este recomandat sa folosesti si un model electric fara fir – simplu de manipulat si utilizat.

Cum recunosti bormasina potrivita

Din capul locului trebuie sa ai idee cu privire la puterea necesara, la model, dar mai ales la forta de tensiune. Mai mult ca sigur ai auzit de mandarina, partea masinii de gaurit care prinde burghiul. In aceeasi masura ar trebuie sa fii atent la acest detaliu.

Pe scurt, cele mentionate sunt caracteristicile cele mai importante pe care trebuie sa le ai in vedere. Si de care trebuie sa tii neaparat cont pentru eficienta sporita in utilizare. La fel de important insa este sa te orientezi dupa brand.

Spre exemplu, un model de bormasina Bosch ar putea sa fie tot ceea ce ai nevoie. Desigur si in alegerea acestuia trebuie sa ai in vedere anumite criterii, dar astea deja nu mai tin de aspecte precum calitatea. Spun asta pentru ca oricine stie ca produsele oferite de Bosch au la baza acest principiu, pe care il respecta cu rigurozitate. Chiar sunt supuse unor teste si verificari inainte de a fi scoase pe piata, pentru a oferi si garantie in acest sens.

Recomandarea mea este sa alegi un model cu fir in situatia in care te intereseaza sa aiba si percutie. Ce inseamna asta? Dupa puterea pe care o prezinta motorul, poti sa perforezi chiar si pereti din beton. Desigur, in acest caz ai nevoie de un burghiu capabil sa realizeze o astfel de sarcina si se gasesc modele diverse in acest sens.

Vrei bormasina ca sa o utilizezi in scop domestic? Atunci poti sa alegi un model Bosch care are puterea intre 650 si 1000 w. Iti ajunge pentru a realiza diversele operatiuni ce ar putea surveni, din categoria celor specifice unor animatori.

Incearca sa nu suprasoliciti mototul aparatului. Sunt sanse ca asta sa se intample daca il folosesti in mod neintrerupt pentru mai mult timp. De asemenea, ai grija sa nu rupi burghiul. Orienteaza-te in acest sens dupa forta maxima admisa de mandarina. De obicei, atunci cand depasesti viteza, aparatul declanseaza un sunet care sa te avertizezi in aceasta privinta.

Ai in vedere cele mentionate, eventual mai citeste si alte ghiduri pentru a cunoaste indeaproape fiecare aspect de interes. Intra pe tehnicbazar.ro pentru a comanda produse de calitate la preturi bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *