Carcasa inteligenta pentru smartphone-uri

In prezent, nu exista om pe pamant care sa nu aiba un smartphone. Insa, un astfel de dispozitiv are nevoie de protectie, iar din aceasta cauza a luat nastere si piata ce consta in productia de carcase si echipamente speciale de protectie a smartphone-urilor. In incercarea de a rezolva mai multe probleme dintr-o singura miscare, un grup de oameni de stiinta au inventat prima carcasa inteligenta modulara pentru smartphone, care poarta numele de i-Blade.

Carcasa i-Blade

Anul 2015 a reprezentat un an uimitor in ceea ce priveste dezvoltarea in domeniul tehnologic, insa termenul de modular in cazul gadget-urilor are un inteles mai mare. Acest trend a luat nastere ca raspuns la problemele legate de smartphone-uri, insa a reusit sa se extinda si sa fie un lucru potrivit pentru carcasele de telefoane.

Asadar, carcasa i-Blade este prima de acest gen si, potrivit analistilor, se pare ca are sanse foarte mari de a prinde succes la public. Exista si alte carcase de tip modular, cum este si Logitech Case+, dar spre deosebire de acest model, i-Blades ofera un grad de flexibilitate mult mai ridicat. Asadar, noua carcasa revolutionara va reusi sa rezolve orice problema care apare in legatura cu un telefon din 2015. Fie ca se doreste o sporire a spatiului de stocare a autonomiei telefonului, i-Blades poate face astfel de lucruri cu ajutorul unui sistem de suprapunere pe baza de magneti.

i-Blades este o inventitie sigura care promite o siguranta si mai mare a smartphone-ului personal. Astfel, singura problema care apare cu aceasta carcasa tine de grosimea acesteia: odata asezata pe smartphone, acesta va deveni mai gros. i-Blades este un proiect extraordinar ce se desfasoara pe platforma Indiegogo si doreste sa stranga cat mai multi bani pentru ca productia de astfel de carcase sa inceapa cat mai repede. In plus, producatorii sustin ca magnetii care fac parte din componenta carcasei i-Blades nu interefereaza deloc si nu afecteaza in niciun fel cu performanta dispozitivului. Mai mult decat atat, design-ul carcasei este unul atragator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *