stailer

Când viața îți dă Stailer, îți faci câte programări dorești la saloanele de hair & beauty!

Să zicem că suni în acest moment la stilistul pe care îl cunoști ca să faci o programare. Cam care sunt șansele ca tu să prinzi loc liber azi? Cred că mai multe șanse ai să câștigi la un loz în plic. Însă dacă ți-aș spune că există un instrument gratuit, de care te poți folosi oricând vrei, ca să îți faci programări la salon tot când vrei? Pe numele său Stailer, această platformă a fost concepută pentru a eficientiza timpul atât al clienților, cât și al stiliștilor din orașele Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Hai mai jos să descoperi despre ce este vorba mai exact.

Stailer – singurul de care ai nevoie pentru înfrumusețări rapide

Nu mai este cazul să stai ore în șir căutând pagini ale saloanelor din oraș, să compari prețuri, după care te decizi în final la unul la care suni și îți zice că nu are loc. Păi ce ai rezolvat? Doar ți-ai pierdut timpul și trebuie să o iei de la capăt. Acum, poți foarte ușor accesa stailer.ro, selectezi câteva filtre de căutare, iar tu primești lista cu toate saloanele care te pot primi la data și ora stabilite de tine. Nu vei mai depinde niciodată de programul stiliștilor.

De ce e așa utilă această platformă sau diferită față de sunatul către saloane, te-ai putea întreba. Fiindcă online este mai simplu și este și complet gratuit, iar tu îți faci câte programări dorești, unde dorești, deci în concluzie economisești timp și energie. Vezi si acest articol dacă îți dorești informații suplimentare.

Trebuie să îmi fac cont?

Tocmai asta este și frumos la Stailer, că nu te condiționează cu nimic. Poți să îți faci programări și fără cont, nu ai de descărcat și instalat nimic, nu scoți un leu din portofel. Dacă vrei o programare la salon Iluminatti Concept din Iasi, de altfel un salon extrem de apreciat nu doar pentru serviciile oferite, dar și pentru design-ul modern al salonului, ai toate șansele să mergi chiar astăzi acolo. Recenziile celor ce și-au făcut programare prin Stailer acolo își spun cuvântul, deci te voi lăsa pe tine să te convingi.

Totuși, crearea contului este gratuită și îți aduce doar avantaje. Din el poți seta remindere pentru programările făcute, poți să gestionezi mai facil programările în calendarul pentru clienți și tot de acolo poți chiar și anula fără să dai vreun telefon să te scuzi, fără să ți se perceapă vreo taxă. Mai apar situații neprevăzute în viață, iar unii clienți, de rușine, preferă să nu mai sune stilistul deloc să le spună că nu mai pot ajunge. Așadar, Stailer a eliminat această frică și tu nu vei încurca stilistul, oferindu-i șansa altui client să poată rezerva acel loc prin Stailer.

Vino și tu în lumea Stailer și vei observa cât de ușor este acum să-ți faci transformări ale look-ului. Toate într-o săptămână dacă ai timp liber. Nu mă crezi? Va trebui să te convingi făcându-ți prima ta programare pe stailer.ro.

Pentru alte informații în legătură cu platforma poți scrie la support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.