chitara electrica

Cand indragesti muzica, ai vrea sa canti la toate chitarele din lume

Cand parintii tai iti cumpara pentru prima data o chitara de jucarie, esti incantat peste masura de tare pentru ca esti copil, dar atunci cand primesti ca adult o chitara electrica, chiar ca nu-ti mai incapi in piele de fericire si ai fi in stare sa stai zi si noapte sa repeti la ea. Nu oricine poate canta la chitara si nu oricine poate invata atat de repede ca tine sa isi plimbe degetele de-a lungul corzilor, insa muzica ce iese atunci cand esti inspirat, poate indulci pana si cele mai triste momente din viata.

Muzica inseamna viata si pasiune

In cazul meu, ca persoana indragostita de muzica, as dori ca toate instrumentele muzicale din lume sa fie ale mele, dar in special cele cu corzi. Pentru mine muzica inseamna viata, inseamna pasiune si inseamna si mod de trai. Inca de mica, de cand am auzit la radio prima piesa interpretata la chitara de un artist, m-a luat valul si am zis ca, atunci cand voi fi mare, ma voi face cantareata. Dar nu cu vocea, ci cu chitara.

Sursa: pixabay.com

Stii, cu ajutorul acestui instrument fermecat poti canta la petreceri, in tabere scolare, la scoala, poti acompania pe cineva sau poti canta solo, in legea ta. Mie imi place tot ceea ce tine de domeniul muzical axat pe interpretarea la chitara. Acordurile mai tari sau mai slow ale pieselor alese, tempo-urile repezite sau mai linistite, baladele rock care suna atat de bine cand sunt subliniate de o chitara electrica, dar si sound-ul atat de puternic si de persistent si-au pus amprenta asupra hobby-ului meu numit muzica.

O chitara de-a lui Kurt Cobain cine imi poate da si mie?

Sursa: flickr.com

Spuneam ca atunci cand sfera muzicala iti devine ca aerul, atunci ai dori ca toate tipurile si modelele de chitare din lume sa fie ale tale, pentru a le incerca, pentru a le da personalitate si pentru a te lauda prietenilor ca te pricepi la tot. Odata ce ai prins vibe-ul acordatului chitarii, nu mai ai scapare. Esti prins ca intr-o plasa si, exact ca in cazul copiilor mici care au primit o jucarie noua, nu vrei sa mai vorbesti cu nimeni, nu vrei sa imparti pretiosul instrument sau vrei doar sa te lauzi cu noua achizitie.

Pe langa faptul ca sunt pasionata de chitarele electrice, am pus de curand ochii si pe una acustica. Doar ti-am zis cat de mult imi plac si mi-as dori sa am pana si chitara regretatului Kurt Cobain, insa asta nu se poate. Am cautat pe internet “chitara acustica pret” ca sa vad cam cat m-ar ajunge un astfel de instrument mai de Doamne-ajuta si am vazut ca as putea sa o scot la capat si cu 500 de lei, pentru ca deocamdata nu imi permit ceva la 800 sau 1000 de lei. Pana la urma, nu sunt profesionista si inca nu am un job stabil. Muzica mi-e viata si chitara prietena, insa banii nu vor sa ramana prea mult in preajma mea.

Sunt sigura ca si tu treci prin situatii din acestea financiare si vrei sa ai mereu bani pusi deoparte. Dar de unde, de unde?

Blogger: Oana M. Roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *