Cand fata ta ar putea sa arate mai bine – apeleaza la profesionisti pentru pensat profesional

programare la salon cu stailer

Aspectul sprancenelor nu este unul de ignorat. Acestea pot contribui la frumusetea chipului tau. Fie ca esti barbat sau femeie, aspectul sprancenelor trebuie sa fie parte din rutina lunara pentru tine. Iar pentru asta apeleaza la profesionisti. Cauti un salon? Cu Stailer il vei gasi mai rapid si mai usor.

Stailer este platforma care te ajuta sa te conectezi cu cei din lumea hair and beauty. Este valabila in 8 orase mari ale tarii si are planuri sa se extinda si mai mult. Asta inseamna ca fie ca vei cauta aici servicii pentru sprancene aranjate la salon in Constanta, Iasi, Bucuresti si nu numai, vei fi printre norocosii care se vor bucura de serviciile de digitalizare.

Cu si despre Stailer – sa intelegem mai multe

Stailer are mai nou si o aplicatie dedicata. Implicit aceasta poate fi folosita simplu si rapid si presupune acces gratuit. Stailer inseamna sansa ta de a salva timp, atunci cand iti doresti o programare la salon. In cativa pasi simpli ai rezolvat totul, online:

  • Accesezi pagina stailer.ro sau iti instalezi pe telefon aplicatia dedicata, ce poate fi descarcata gratuit.
  • Introduci datele de interes – pentru cine este programarea, cand, in ce oras.
  • Cauti si navighezi printre optiuni, alegand ce ti se pare mai convenabil.
  • Alege salonul si continua cu cateva click-uri, pana la confirmare.

Atat de simplu este!

Pentru barbati si femei

Desi se spune ca femeile sunt mai degraba cele care apeleaza adesea la servicii de cosmetica in Constanta sau in orice alt oras, nici barbatii nu sunt mai prejos. In lumea moderna, actuala, orice barbat are interes de a se ingriji de aspectul propriu. Prefera un pensat ca la carte, caci sprancenele sunt printre primele aspecte ce ies in evidenta.

Un barbat dichisit denota ca acorda multa grija aspectului sau. Nu iese oricum din casa si etaleaza trasaturile sale masculine mai bine puse in evidenta. Asadar exista saloane si pentru ei, servicii special dedicate acestora. Este acelasi principiu si in cazul lor ca si in cazul femeilor – din ratiuni practice, nu isi vor dori sa piarda prea mult timp in cautarea unui salon disponibil atunci cand ei au nevoie. Nu le place nici sa faca compromisuri, incat sa aleaga orice.

Stailer face totul mai practic, astfel incat selectia locatiei sa fie mai intai de toate in functie de disponibilitatea clientului. Iar daca te gandesti ca pentru asta vei plati ceva in plus, te inseli. Stailer nu te taxeaza in vreun fel, ba chiar iti ofera transparenta totala in ceea ce priveste lista de servicii disponibile in saloanele partenere. Stii de la bun inceput cat costa un serviciu anume sau cat ar dura vizita ta la salon. Ai fotografii relevante, cu interiorul unui salon, ai recenzii ale clientilor inregistrate aici, deci stii detalii importante inainte de a face o alegere.

Da un search pe stailer.ro si descopera cat de multe saloane sunt disponibile atunci cand tu ai nevoie.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *