Camerele spion pentru bone: da sau nu?

Nanny cams- asa cum li se mai spune, si-au castigat reputatia treptat, dar au dat nastere si la o multime de semne de intrebare in ultimii ani de zile. Povesti despre cum astfel de camere au dezvaluit actiunile reale ale bonei asupra copilului, au determinat ca majoritatea parintilor care apeleaza la serviciile unei dadace sa isi cumpere o camera spion, pentru a fi cu ochii pe absolut tot ceea ce se intampla cu copilul lor.

Totodata, odata cu progresul tehnologiei, nu ne-am fi gandit niciodata ca astfel de camere pot fi adaptate pentru a se potrivi acestei necesitati. In secolul vitezei, este mai mult ca sigur ca ambii parinti sa fie plecati la servici pe toata perioada zilei si, adesea, lasa copilul in grija unei bone. In cele mai multe cazuri, bonele isi indeplinesc sarcina cu profesionalism si grija, dar pentru ca parintii sa fie siguri ca micutul lor primeste ingrijirea necesara, acestia apeleaza la beneficiile oferite de camerele spy. Potrivit statisticilor oficiale, unul din cinci copii este neglijat in fiecare zi, un numar ce a crescut semnificativ in ultimii 15 ani de zile.

Ce este o camera spy pentru bona si la ce se foloseste?

O camera spion pentru copii si bone reprezinta o camera video ascunsa in interiorul casei, cu intentia de a monitoriza si de a inregistra activitatile unei bone. De cele mai multe ori, camerele de acest gen sunt ascunse in interiorul unor obiecte de uz casnic, cum ar fi in ursuleti de plus, rame pentru fotografii, pixuri, ceasuri, ornamente etc. Pe scurt, scopul camerelor spion este acela de a inregistra activitatea bonelor, astfel incat sa se observe comportamentul lor nemodificat, real.

Camerele spion pentru bone vin intr-o varietate de forme si dimensiuni; de fapt, ai fi uimit sa afli in ce obiecte comune pot fi ascunse si, in general, acestea sunt amplasate in locuri strategice din casa, pentru a se pastra o buna vizualizare asupra bonei sau a copiilor.

Care sunt avantajele instalarii unei camere spion pentru bona?

In primul rand, principalul avantaj consta in faptul ca parintii se asigura ca micutul lor este ingrijit in mod eficient si se afla in siguranta. A oferi incredere unei persoane straine in ceea ce priveste propriul copil, poate fi o provocare destul de mare si, de aceea, se accepta o camera spy pentru a spiona activitatea unei bone.

De asemenea, o camera spion nu trebuie utilizata doar in cazul in care exista o bona: astfel de camere sunt excelente pentru monitorizarea copiilor, atunci cand parintii nu sunt acasa, oferind posibilitata de a se observa evenimentele din viata acestora.

Pro camera spion:

– monitorizeaza activitatea bonei si a copiilor;

– contribuie la castigarea increderii intr-o persoana straina- in cazut acesta, bona;

– se observa interactiunea dintre bona si copil;

– pret accesibil;

– in cazul in care copilul povesteste o intamplare din cursul zilei, parintii pot verifica daca este adevarata sau nu.

Asadar, pentru protejarea familiei, la bspy.ro se gaseste camera spion pentru copii si bone, cu night vision si senzor de miscare, ideala in supravegherea activitatilor bonei si a copilului. O camera discreta si imposibil de detectat, camera spion pentru bona de la bspy.ro va inregistra absolut orice se petrece in campul vizual in mod continuu sau la detectie de miscare. In plus, aceasta camera are posibilitatea de a filma chiar si noaptea, multumita celor 6 LED-uri night vision existente in jurul lentilei. In plus, la bspy.ro se gasesc mai multe modele de camere spion: microcamere cu infrarosu, se senzori de micare, wireless etc., ascunse in cele mai obisnuite obiecte: in ceasuri, chei auto sau ochelari.

Blogger: Cristina M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *