blender kitchenshop

Blenderul, produsul nelipsit din bucătăria gospodinelor! Vezi gama de la Kitchen Shop

Suntem în toiul verii, perioada zilelor în care ne bucurăm de vacanțe, de petreceri, de distracție și voie bună. Am scăpat de hainele groase de iarnă și am trecut la cele lejere și confortabile.

Vara însă nu este vorba doar despre distracție și vacanțe, ci trebuie să avem și grijă la ceea ce mâncăm. Mese ușoare, ce nu mai conțin atât de multe calorii și grăsimi, mese care ne oferă aportul necesar de vitamine și nutrienți organismului pentru a avea energia necesară.

Alimentația trebuie adaptată în funcție de fiecare sezon. Salatele, smoothie-urile, sucul de fructe și legume nu ar trebui să lipsească.

Este perioada în care din cauza temperaturilor ridicate, pofta de mâncare scade, ne simțim moleșiți și obosiți. Tocmai de aceea alimentația joacă un rol esențial.

Gătitul în bucătărie în zilele caniculare este un efort suplimentar, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să mai mâncăm. Pentru a ne ușura munca, un blender vertical sau simplu nu ar trebui să ne lipsească. Este ideal pentru a ne prepara smoothie-uri, milkshake-uri, supe sau alte mese ușoare.

Kitchen Shop, gamă de produse pe care ar trebui să le încerci

Pentru bucătarii profesioniști și amatori, ustensilele de bucătărie joacă un rol important în prepararea meselor zilnice. Cu cât sunt mai calitative cu atât și mâncarea este mai gustoasă.

KitchenShop este un magazin destinat iubitorilor de gastronomie și nu numai. Gama este una foarte versatilă, unde se găsesc produse de top, de la branduri de top. Astfel că îți poți completa bucătăria cu tot ce ai nevoie pentru a găti gustos și eficient.

În anumite momente însă se întâmplă să nu ai chef de gătit fie că este prea cald sau poate că ai puțin timp la dispoziție. Un blender în aceste situații te poate salva. În mai puțin de 2 minute poți prepara un cocktail delicios pe care îl poți lua cu tine oriunde.

De la Kitchen Shop poți alege un blender complex cu multiple funcții și diverse accesorii. Poți adapta viteza de tocare și mărunțire pentru a găti cât mai rapid.

Gama de blendere este una vasta de unde poți alege în funcție de ceea ce ai nevoie.

Blenderul – ajutorul de nădejde pentru mămici

Perioada în care femeile devin mame este una minunată. Toată grija și atenția este îndreptată asupra bebelușului pentru a-i oferi tot ce este mai bun. Timpul însă este o problemă pentru că în permanență mama trebuie să aibă grijă de cel mic. Perioada de diversificare implică ceva mai mult timp pentru a prepara mâncarea copilului. Fructe, legume sub formă de piureuri sunt mesele de bază în primul an de diversificare. Un blender este un adevărat ajutor în această perioadă. În timp scurt mama poate prepara mesele micuțului.

Ce produse se mai găsesc în magazinul Kitchen Shop

Dacă bucătăria ta nu este atât de spațioasă ai nevoie să o organizezi în așa fel încât să poți găti cât mai eficient. Optează pentru produsele de depozitare și organizare de la Kitchen Shop. Poți alege de aici scaune pliabile, rafturi de depozitare, suport rolă pentru prosoape, cutii pentru tacâmuri, agățătoare, rafturi extensibile și multe altele. Îți poți crea un spațiu cât mai organizat cu toate ustensilele puse în ordine.

Dacă locuiești la casă și ai un spațiu de relaxare pentru tine și familia ta, cu siguranță grătarul este produsul de care ai nevoie. Poți prepara carnea, legumele în aer liber și să vă bucurați împreună de zilele cu soare.

Aici vei găsi o gamă largă de unde să alegi grătarul și ustensilele de care ai nevoie și multe altele.

Date de contact

office@kitchenshop.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *