barbati inselaciune

Barbati cu motive de a insela

Barbatii sunt cu siguranta niste finte fizice si mereu in cautare de noi provocari si de emotii noi in viata din nou si din nou. Barbatii trebuie sa fie stimulati cu un joc de-a soarecele si pisica din cand in cand. Trebuie sa fie ceva in legatura cu a tine un barbat in picioare si satisfacut.

Lenjerie intima noua, o igiena foarte buna, evitarea unei garderobe prea invechite si urate acasa si creativitatea din dormitor sunt cu toatele niste idei foarte bune pentru a tine un barbat in priza. Caderea de acord asupra unei saptamani sau doua de practicare a abstinentei il va face de asemenea pe barbatul tau sa te doresca si mai mult. Zicem si noi!

Toata lumea vrea sa se simta interesanta, iubita si adorata. Daca esti deja cu partenerul tau de ceva timp, poate ca nu mai esti la fel de interesata de el  la fel ca in etapa dragostei de la inceput, la prima vedere pe care a-ti trait-o la un moment dat.

Daca vrei sa-ti faci partenerul sa se simta special, este nevoie de ceva munca si pasiune pentru asta. Lasa-i un biletel special pe oglinda din baie spunandu-i cat de special este pentru tine. Scrie-i un poem scurt, trimite-i un mesaj mai indraznet sau unul mai dragastos sau chiar un mic cadou pentru a-i arata ca te gandesti la el.

Arata-te interesata de ceea ce spune el si arata-i ca tii la el nespus de mult. Daca arati dezinteres catre barbatul tau, pot interveni sentimente adanci de inadecventa, nesiguranta si teama din partea lui. A trebui sa te confrunti cu aceste lucruri este o alta poveste, insa nu hrani bestia facandu-l sa se simta plictisit si neiubit. Dragostea adevarata este, de fapt, neconditionala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *