Aventura vietii- ce iti propui sa se intample cel putin o data in viata

Fiecare dintre noi are asteptari si nu numai. Ne dorim sa avem parte de amintiri unice si de aventuri in adevaratul sens al cuvantului. Vei spune ca ai nevoie de resurse extraordinare pentru asta insa chiar si in cele mai mici aspecte poti sa iti multumesti spiritul de aventura. Asa se face ca cel putin o data in viata poti si ti-ai dori sa:

  1. Sa mergi pe un stadion la un meci live. Ca tot este sezonul campionatului de fotbal cu siguranta ca ai nevoie de adrenalina ce numai aici o gasesti cand fanu frenetici iti sustin echipa. Un barbat intelege cel mai bine! Insa oricand poate fi vorba de un concert de asemenea a unei trupe favorite.
  2. Sa ajuti un strain si chiar mai bine un om al strazii. Ofera-i un mic dejun, ofera-i un ajutor si insenineaza-i ziua. Se spune ca ajutand devenim mai buni si mai fericiti asa ca ar fi bine sa incerci cel putin un astfel de sentiment de empatie.
  3. Sa faci schimb de suvenir sau orice alt ceva cu o persoana necunoscuta, intr-o tara de asemenea unde mergi ca si turist. Unii isi doresc sa incerce pur si simplu orice ar fi cu legatura culturala. Insa si mai mult decat atat intra in contact cu oamenii si cauta sa inspiri profund stilul lor.
  4. Cauta-ti originile. Despre nume si mai ales arborele genealogic inseamna o adevarata aventura si vei fi poate si surprins sa descoperi ce oameni au facut parte din neamul tau. Pana la urma stiind despre trecut poti trai viitorul.
  5. Viziteaza Venetia si fii romantic.
  6. Incearca varianta de iubire nebuna in toaleta unui restaurant.
  7. Invita prietenii intr-un loc neasteptat.

Si mai presus de toate sa ai asteptari insa in egala masura sa stii sa oferi si sa muncesti pentru ceea ce iti doresti reprezinta sa spunem un crez al vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *