Aventura de o noapte reusita

Observam cum in ultima vreme foarte multe persoane aleg sa nu aiba obligatii si prefera sa nu se mai casatoreasca tocmai din cauza ca isi doresc destul de mult sa fie instabili din punct de vedere sentimental. Aceste persoane reusesc sa fie foarte buni amanti din cauza ca ca stiu secretele anatlacului.

Daca iti doresti sa ai aventuri insa nu intelegeti care este sistemul dupa care se ghideaza oamenii atunci cand se implica intr-o aventura sau nu intelegeti ce poate simti o astfel de persoana, iata ce ar treuie sa stii:

Prima dintre reguli spune ca aventurile nu sunt nimic altceva decat sex in stare bruta, asa ca ele trebuie considerate ca atare.

Cand implici emotii, placerea erotica poate deveni o mare suferinta pentru cel putin unul dintre parteneri. Stim ca in general nu te poti tine deoparte de fiorii de dragoste si de gelozie, dar aceasta combinatie poate fi destul de periculoasa.

Cand aventura se transforma intr-o dragoste neimpartasita, relatia trebuie sa se termine mai devreme sau mai tarziu pentru a nu prelungi suferinta celui implicat emotional.

O astfel de persoana nu se implica din punct de vedere emotional si este foarte stabila in acest sens. De regula ei isi spun ceea ce isi doresc unul de la celalalt si regulile jocului inca inainte sa inceapa idila daca nu i-am spus cam mult deja.
De asemenea, o astfel de persoana nu va pretinde si nu isi va asuma anagajamente. Acest lucru inseamna ca daca ti-ai vazut amantul cu altcineva nu trebuie sa fii gelos sau geloasa deoarece stii ca intre tine si persoana cu care te intalnesti ocazional nu va fi mai mult decat o repriza de sex.

De asemenea, nu trebuie sa te astepti sa primesti mesaje sau telefoane dragastoase pentru ca nu exista implicare sentimentala intre voi. Asadar, trebuie sa iti vezi de treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.