bijuterii aur

Aurul si purtarea sa la tinute diverse

bijuterii aur

Bijuteriile din aur vintage sunt in mod actual un trend foarte la moda. De obicei folosite ca bijuterii statement, inelele vintage si brosele frumoase sunt de asemenea la moda in special. Bijuteriile vintage sunt de asemenea grozave de folosit  atunci cand asortezi metale pentru a sorta bijuterii vintage din aceeasi eran  pot fi de ademenea eclectice si coezive.

Ca un bonus, poti gasi asemenea bijuterii frumoase vintage in mansarda bunicii tale sau in scrinul ei cu lucruri vechi si poti de asemenea economisi niste bani buni pentru alte lucruri mai importante.

Lanturile de aur suprapuse  sunt aproape de a iesi din trend, ceea ce inseamna ca ai avea vreo trei optiuni.  Poti continua sa porti lantisorul tau favorit si trece de faptul ca acest trend iesie din moda, poti vedea toate lantisoarele pe care le ai si alege o bijuterie care este la moda sau poti alege sa modifici acel lantisor. A scoate cateva zale de la lantisoul tau si a-l transforma intr-o singur bijuterie este o modalitate grozava de a nu altera bijuteria si nici de anu renunta la ea.

Cuprul arata grozav cu aurul in nuante de roz pentru aurul contine nivele mari de cupru decat alte tonuri. Aurul roz se asorteaza foarte bine cu posete, curele si papuci care au nuante si tonuri frumoase de cupru. Impreuna, aceste doua metale vor produce un aspect foarte calduros si frumos. Nu purta totusi prea mult asa ceva. O bratara frumoasa iti poate completa destul de frumos infatisarea si poate scoate tinuta din tipare.

Exista doua modalitati prin care iti poti asorta lacul de unghii cu bijuteriile tale de aur. Tonurile nude sunt considerate clasice si, pentru ca tind sa fie calde, se asorteaza foarte bine cu toate nuantele de auriu. Daca asta nu functioneaza foarte bine la tine, inceaca sa-ti asortezi oja de unghii cu bijuteriile pe care le ai.

One comment

  1. Filip

    As vrea si eu sa cumpar niste advertoriale la tine pe blog, dar nu am gasit alta modalitate de contact. Imi poti trimite un mail?

    Multumesc,
    Filip Pocea

Leave a Reply

Your email address will not be published.