aromaterapie

Aromaterapia

Pentru tratamente rapide si convenabile de aromaterapie, aplicarile in cadrul zonelor cu puls sunt usoare si demonstrative.  Aplicarile la baza zonelor cu puls sunt perfecte daca ai nevoie sa te tratezi si sa scapi de stres de tot  sau sa sa deconcentrezi si sa relaxezi in timpul unei perioade mai urate din viata ta.

Multe uleiuri esentiale  sunt desemnate pentru aplicarile in cadrul zonelor cu puls si sunt usor de aplicat datorita capatului roll-on. Uleiurile esentiale reconfortante cum ar fi uleiul de musetel si levantica  sunt desoeri folosite pentru a reduce stresul. Pentru a trata durerile de cap, uleiul de menta creata pot fi aplicate in cadrul zonelor cu puls si la tample daca este nevoie.

Betisoarele pentru aromaterapie sunt grozave atuci cand esti racit si cand vine sezonul racelilor mai ales. Atunci cand termostatele se incalzesc si aerul din interior devine uscat si irespirabil, vaporizatorii adauga putina umezeala  si umiditate in cadrul locuintelor.

Pentru a crea un tip de aromaterapie prin aburi  de purtat in mana, poti umple o sticluta de spray cu apa si cu cateva picaturi de uleiuri esentiale. Spray-aza-ti fata si corpul cat de mult ai nevoie. Aceste pulverizatoare pot fi sprayate pentru a inmiresma si aroma locuintele si de asemenea pot fi folosite in timpul curateniei.

Pentru vaporizatori, umple sticluta asa cum am zis mai devreme si adauga cativa stropi de uleri de lamaie, de levantica sau de menta si amplaseaza  acel suport in camera locuita. Acest lucru ajuta mai ales atunci cand cineva isi doreste sa se recupereze dupa raceli si gripe. Pentru cei care cauta tratamente  fara chimicale pentru tratarea copiilor mici sau a bebelusilor, un vaporizator pentru acasa cu uleiuri esentiale este o modalitate grozava pentru a indulci un pic boala si aerul de respirat.

One comment

  1. Boamba

    Ma relaxeaza total aromaterapia. Asta e si scopul ei. E grozav sa poti sta si relaxa cu niste lumanarele parfumate langa sau cu niste betisoare aromate care sa imi inunde sufletu cu bucurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *