aosom decoratiuni

Aosom, partenerul tău de cursă lungă în domeniul decorațiunilor

Când vine vorba de decorațiuni interioare și exterioare, fie că este vorba de mobilier pentru casă, grădină sau birou, aparate pentru fitness și aerobic sau jocuri și jucării pentru copii, un singur nume se impune cu certitudine pe piața de profil și anume Aosom.

Obiectele de mobilier si decoratiuni sunt printre cele mai vândute produse online pentru că, în timpul pandemiei românii au prins gustul amenajării cât mai cu bun gust, atât a casei cât și a grădinii.

În acest context Aosom a pătruns cu succes pe piața de profil și s-a făcut cunoscut prin faptul că oferă livrare gratuită mai ales mobilierului de casă sau grădină, produse care sunt grele și voluminoase, iar taxa de livrare ar implica costuri mari.

Al doilea avantaj oferit de Aosom este procesarea timpului de livrare prin procesarea comenzilor de mai multe ori pe zi, iar produsele comandate să ajungă într-un timp cât mai scurt la destinație.

Raportul calitate-preț este unul deosebit, varietatea de produse poate satisface unele dintre cele mai variate gusturi, iar pentru satisfacția cumpărătorului există și un serviciu pentru client, disponibil în orice moment al achiziției, atât telefonic cât și online.

Cum ne amenajăm casa cu mobila de la Aosom

Cu siguranță că mulți dintre noi și-au dorit în ultima vreme să facă mai multe schimbări în locuință, iar una dintre cele mai la îndemînă reamenajări a constat în achiziționarea unor noi produse de mobilier: fie în completarea celor vechi fie o reînnoire totală.

Pe Aosom se pot găsi și achiziționa produse moderne cu toate detaliile tehnice necesare în așa fel încât este foarte simplu să îți imaginezi unde vei amplasa noua achiziție.

Poate îți dorești să schimbi configurația bibliotecii. Cea nouă să aibă rafturi noi confecționate din lemn sau oțel, într-un stil diferit de cel pe care îl aveai înainte. Sau poți cumpăra o bibliotecă în stil vintage în care să încapă toată colecția ta de cărți preferate.

De asemenea, ce ai zice de o măsuță de cafea simplă, dar cochetă sau una cu blat de depozitare în care se pot aranja cărți, telecomanda, tablete sau încărcătoare? În plus blatul mesei se poate ridica confortabil pentru lucrul la computer.

Dressinguri și dulapuri

Și camera copiilor pot beneficia de achiziții noi în culori pastel, așa cum ar putea fi o comodă cu picioare din lemn de pin cu trei sertare în alb și albastru și cu mânere în formă de inimă sau stea. Va deveni imediat preferata copiilor datorită sertarelor încăpătoare, dar mai ales stabilității asigurate de picioarele din lemn masiv.

Un bufet cu un design simplu și contemporan poate completa cu succes livingul, dormitorul, bucătăria sau dormitorul mai ales dacă are o combinație de culori din două tonuri calde de bej și spații încăpătoare de depozitare.

Măsuțe de toaletă și oglinzi

Doamnele vor fi încântate de un set de masă de toaletă cu taburet și oglindă de machiaj în stil modern industrial care va da o notă șic dormitorului sau dressing-ului.

Iar o oglindă ovală cu suport pe lungime vă va permite să vă admirați din cap până în picioare și va deveni piesa de rezistență din dormitor. Finisajul alb o face potrivită și pentru restul încăperilor.

Cu Aosom redecorarea va fi întotdeauna o plăcere!

Contact: clienti@aosom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *