Alternative moderne, pentru dorinte de cand lumea

Inca de cand suntem adolescenti, simtim o atractie incredibila pentru persoana de sex opus. De cele mai multe ori aceasta atractie nici macar nu e pusa pe baza sexualitatii, ci este legata de misterul emanat de celalalta persoana, atat de apropiata de noi, dar totusi atat de indepartata. Stand si privind cu atentie, complexitatea si posibilitatile vietii avute de fiinta de sex opus par sa ne copleseasca de-a dreptul.

Vedem, dar parca nu intelegem cu adevarat ce mistere se pot ascunde in spatele chipului frumos, atat de delicat sau de o complexitate ravasitoare. Uneori, chiar si dupa ce am trecut prin mai multe relatii, inca nu reusim sa il intelegem pe deplin persoana de langa noi. Avem cel mult impresia ca am cunoscut doar o singura latura a personalitatii sau doar o masca. Curiozitatea starnita pare de cele mai multe ori sa ne consume, indiferent de sex.

De cand cu aparitia fenomenului videochat, pare sa mi se tot confirme cele presupuse pana in prezent. De aceea, lasand la o parte diversele prejudecati, am inceput sa vad videochatul ca pe o forma de cunoastere intima, greu de inteles chiar de catre participanti, dar dorita deopotriva de ambii. Barbatii isi satisfac o parte din curiozitatea lor mocnita, iar femeile la randul lor ofera o parte din farmecul personal. Videochatul ofera dreptul la replica al frumusetii, iar in acelasi timp permite si libertatea de expresie, fara retineri impuse de societate.

In cele mai multe dintre sistuatii, tinerele care au curajul sa se arate dupa cum sunt ele, fara retineri sau inhibitii, au foarte multe de castigat. Cu ajutorul unui studio de videochat Bucuresti isi asigura un venit stabil, mai mare decat media la nivel national. Au multe beneficii, dar si satisfactii. Totusi, este ca oricare job, implica daruire, timp si, inevitabil, apare si oboseala.

In acelasi timp insa, acestea reusesc sa inteleaga la randul lor o parte din personalitatea celor cu care comunica. Ajung astfel sa cunoasca persoane din culturi si tari diferite, cu care nu au, aparent, absolut nimic in comun. Abilitatile lingvistice sunt puse la grea incercare in acest caz. In plus, in cazul in care reusesc sa gaseasca persoane cat mai comunicative, ajung sa afle povesti care mai de care mai felurite, pline de mister sau exotice.

Nu este in niciun caz un job obisnuit, plictisitor, in care zilele trec toate la fel, fara niciun fel de schimbare. Dimpotriva chiar, il vad ca fiind foarte solicitant, destinat femeilor curajoase, care doresc sa se impuna si sa farmece prin personalitatea lor. Totodata, le vad ca fiind constiente de frumusetea si farmecul lor, atat de mult, incat nicio persoana straina nu le poate intimida. Mai mult decat atat, orice persoana necunoscuta este vazuta ca fiind o adevarata provocare, o noua sansa de descifrare a unui nou mister.

Intr-o lume in care cercul de prieteni sau de cunoscuti incepe parca sa se tot restranga odata cu trecerea timpului, orice loc de munca la un studio de videochat Bucuresti functioneaza in sens invers. Reuneste oameni care pana atunci nu ar fi avut niciodata sansa sa se vada, dar mai ales, sa se cunoasca!

One comment

  1. Elena

    Odata ce incepi sa cunosti mai multe persoane de diferite natii, inveti si cultura lor, poate si cateva cuvinte din limba natala. In afara de faptul ca doar comunici, descoperi multe alte lucruri interesante pe parcursul orelor petrecute la studioul de videochat. Astfel te poti dezovlta personal, dar si intelectual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *