Alimente de care ai nevoie pe timpul cald al verii

Se stie ca hidratarea este fara doar si poate ceea ce ai nevoie in fiecare zi, ceea ce trebuie sa tii cont. Insa mai ales pe timp de vara se pare ca este un lucru de mare importanta, avand in vedere ca soarele arzator este cel care te deshidrateaza mai repede. Iata cateva alimente pe care sa ti le doresti pe timp de vara:

  1. Salata. De orice fel ar fi ea atat timp cat include legume variate, fresh si fara dressing reprezinta deja ceea ce te ajuta sa te hidratezi si sa te alimentezi corect. Stiai ca salata contine in medie 92% apa? Iti tine de foame, de sete si pe deasupra este ceea ce iti echilibreaza si meniul ca fiind 100% sanatos.
  2. Peepenele este pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de hidratare. In acest sens acesta contine 92% numai apa deci se intelege cat de bine face cu privire la nivelul de apa de care avem nevoie in fiecare zi in organism. Daca la asta se adauga si faptul ca un pepene este cel care nu are calorii si mai mult decat atat este si delicios atunci ai toate motivele sa alegi asa ceva de consum.
  3. Portocalele. Acestea contin in medie 90% apa, sunt disponibile si mai cu seama sunt accesibile la pret. Aceste aspecte le fac cu adevarat de recomandat oricand. In plus, au un continut mare de vitamina C.
  4. Ananasul. Desi pentru femeile insarcinate cel putin in ultimul trimestru nu au voie ananas in cantitati foarte mari, acest fruct este cu adevarat indicat de consum mai ales pe timp de vara. 85% din ananas este apa.
  5. Si merele sunt pe aceeasi lungime de unda cu ananasul, cel putin cand vine vorba de cantitatea de apa din continut.
  6. Castravetii, din seria de legume sunt deliciosi si cu un continut mare de apa de asemenea. Si merg de minune cu rosiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *