posterior mare

Alimente care iti fac doar posteriorul mai mare

Cele care cauta sa isi creasca marimea posteriorului pot sa apeleze la mancare multa pentru a reusi sa-si indeplineasca scopul suprem. Adaugarea de anumite alimente la dieta ta-cum ar fi cele care sunt bogate in grasimi si carbohidrati-poate fi de ajutor atunci cand vine vorba despre cresterea marimii posteriorului.

Axarea pe o anumita zona

Asa cum sugereaza si numele, axarea pe o anumita zona a corpului este o incercare de adaugare sau de scadere a grasimii dintr-o anumita zona a corpului. Si de vreme ce poate parea foarte tentant de a adauga anumite alimente la dieta ta intr-o incercarea de a mari dimensiunea posteriorului, aceasta tehnica este mai mult ca probabil sa  dea eroare.

De fapt, se ia in considerare faptul ca castigarea de grasime doar intr-o anumita zona a corpului este aproape imposibila. In loc de a adauga grasime corporala doar in partea fundului, indivizii care cresc numarul de calorii consumate vor oberva in cele din urma o crestere corporala generala a grasimii in toate zonele corpului, inclusiv in zona fundului.

Bazele calorice

Atunci cand vine vorba despre echilibrul de greutate, nu toate alimentele sunt create in mod egal. In timp ce anumite alimente-cum ar fi cele bogate in proteine-aigura doar patru calorii per gram, alimentele foarte grase pot asigura o cantitate de 9 calorii in aceeasi marime a portiei de servit.

Nu ar trebui sa ne surprinda acest lucru, faptul ca mancarurile foarte grase sunt in mod general considerate drept dense in calorii sau drept niste variante de alimente care contin un numar foarte mare de calorii pentru aceeasi portie de servit.

Mancarurile foarte grase

In general, adaugarea de mancaruri care sunt mult mai dense in calorii-cum ar fi cele care sunt bogate in grasimi-rezulta in adaugarea de greutate in tot corpul, inclusiv marimea posteriorului. Uleiurile, nucile, avocado si margarina sau untul sunt considerate a finiste alimente pline de grasimi. Alimentele gata preparate, conservele de tot felul, chipsurile sau biscuitii si carnurile tratate cum ar fi sunca sunt de asemenea foate bogate in grasimi.

One comment

  1. angelica

    Hai ca asta e super tare :))) “Alimente care iti fac doar posteriorul mai mare ” .Multe persoane nu stiu cum sa scape de kg in plus si alti cauta sa aiba fundul mare :))).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *