pictura pe numere

Alege un hobby relaxant, distractiv si creativ – Alege tablourile pe numere de la Pictorul Fericit

Avem obiceiul de a sta cu ochii in telefon, laptop sau televizor mai mult decat ar trebui. Atat adultii, cat si copiii ar trebui sa aiba o activitate in timpul liber care sa-i deconecteze un pic de la tehnologie. Sa nu uitam ca arta in toate formele sale, dar in special pictura, este un mijloc de comunicare, de a transmite o anumita poveste catre cel ce o admira. Insa evident, nu toti ne nastem talentati. Motiv pentru care cei de la Pictorul Fericit au venit cu o solutie geniala pentru cei ce vor sa exploreze pictura, fara a se simti ca nu stiu de unde sa inceapa sau ca nu se pricep.

Pictura pe numere a devenit extrem de populara in ultimii ani, permitandu-i artistului sa picteze si sa aduca la viata tablouri extrem de detaliate urmarind schita. Poti sa vezi si acest articol pentru a afla mai multe informatii cu privire la acest aspect. Sa aflam mai jos care este continutul unui astfel de pachet de la Pictorul Fericit.

Pictura pe numere ready to go

Nu mai ai nevoie de absolut nimic atunci cand comanzi o pictura pe numere de aici. Tabloul ales vine intr-o cutie eleganta, frumoasa ce dispune de un maner, ideal daca vrei sa-l iei cu tine sa pictezi undeva in aer liber. Fiecare tablou pe sasiu ce este terminat poate fi expus direct pe perete, asa cum este. In interiorul cutiei vei gasi panza pe sasiu, numerotata, avand contururi ce delimiteaza fiecare culoare, toate pensulele necesare si vopselurile ce au inscriptionate numere pe capac. Schita te va ghida unde sa aplici culorile, iar cu fiecare miscare a pensulei tabloul va lua viata.

Pe pictorulfericit.ro poti gasi atat tabloruri pentru el sau ea, cat si pentru copii. Vei gasi mai multe dimensiuni si tematici dintre care poti alege. Categoriile de pe site includ tablouri cu animale, flori, peisaje, cladiri, orase, pasari, religioase, modele din 2021 si chiar si reproduceri ale unor tablouri celebre cum ar fi Mona Lisa sau Tipatul de Edvard Munch.

Canvasuri si accesorii pentru pictura

Tot la Pictorul Fericit gasesti toate cele necesare daca vrei sa creezi primul tau tablou fara ajutorul numerelor. Poti alege intre panze pe sasiu de diferite dimensiuni, albe sau negre, culori acrilice sau cu ulei, palete pentru culori, seturi de pensule si cutite pentru adaugarea de dimensiune si textura, vernis si chiar si diluant inodor. Diluantul nu trebuie sa iti lipseasca, fiindca pensulele trebuie curatate odata ce ai terminat de pictat pentru a nu se intari culoarea pe ele.

Nu uita si de sasiu, care iti va fi util pentru a sta drept atunci cand pictezi si pentru a-ti fi mai usor. Il poti alege pe cel din aluminiu, care este reglabil si usor, perfect de luat chiar si intr-o calatorie.

Descopera si tu cum e sa fii artist fara prea mult efort accesand pagina pictorulfericit.ro.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *