Afla daca iubitul tau este sufletul tau pereche

Am tot auzit cum oamenii spuneau ca iubesti doar o data in viata. Sigur ca ati spune ca acest lucru este valabil pentur persoanele de varsta a doua. Asa sa fie oara? Iubim o data sau de mai multe ori in viata?

De fapt, trebuie ca fiecare dintre noi sa fie constient ca sufletul pereche apare o data in viata chiar daca in ziua de astazi se poarta foarte mult divortul si iubirile eterne. Oamenii au ajuns sa nu se mai casatoreasca din pura iubire din cauza ca nu stiu ce este iubirea sau din tot felul de interese personale.

Asa cum spuneam, sufletul pereche este unul singur si apare o data in viata. Nu putem sa spunem ca daca ne casatorim sau simtim ca iubit de 10 ori in viata, avem 10 suflete pereche. De fapt, relatia precedenta s-a terminat tocmai din cauza ca lucrurile nu au functionat asa cum ar fi trebuit, asadar nu erati pe aceeasi lungime de unda ca sa nu mai spunem de suflete pereche.

Daca intuitia ta iti spune ca vei ramane cu persoana cu care esti intreaga viata, este posibil sa iti dai seama ca ai dreptate. Este foarte important sa stii si sa nu iti ignori niciodata intuiti. Este vorba despre al 6 lea simt pe care nu trebuie sa il ignori nicidecum. este posibil sa ai dreptate. Daca ai vrea ca persoana de langa tine sa iti fie alaturi intreaga viata insa lucrurile nu sunt chiar roz intre voi inseamna ca nu trebuie sa te minti singura. Un lucru este sa iubesti pe cineva si un alt lucru este sa iti doresti doar tu acest lucru. Nu este suficient sa iti doresti sa ramai intreaga viata cu o persoana ci mai trebuie sa si aveti acelasi sentiment. Sunteti suflete pereche in momentul in care ambii simtiti ca sunteti facuti unul pentru celalalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *