cuplu-fericit

Afla cum sa inlocuiesti calvarul din relatia ta cu armonie

La inceputul unei relatii cu totii ne intelegem foarte bine si daca tocmai am iesit dintr-o relatie care nu ne-a satisfacut suntem mereu tentati sa comparam cei doi parteneri scotand in evidenta si in prim plan pe cel din urma. Va suna cunoscut, nu-i asa? Este normal sa va sune cunoscut mai ales avand in vedere ca la inceput dragostea este oarba si imprevizibila. Nu observam defectele celuilalt pentur ca in fata noastra nu exista decat calitati. Il apreciem asa cum este si consideram ca este perfect pana cand trece vremea si incepem sa ii consitentizam si defectele, pentru ca asa cum este si normal, fiecare om este consturit din defecte si calitati.

In ultima vreme am tot auzit tot felul de persoane care nu sunt multumite de relatia pe care o au. Care sa fie motivul? Este posibil sa fi vazut o alta persoana sau partenerul sa se fi prefacut o buna perioada de timp pana cand ti-ai dat si tu seama? Ei bine, rapsunsul nu este unul afirmativ pentru ca singura persoana care a exagerta ai fost chir tu.

De acum, esti cu el si il iubesti deja astfel incat nu iti doresti sa va despartiti. Ce este de facut? Ei bine, in primul rand trebuie sa fiti ambii de acord spre o anumita intelegere. Trebuie sa vorbiti si sa va spuneti nemultumirile in legautra cu partenerul.

Apoi, trebuie sa fiti sinceri unul cu celalat si sa comunicati care sunt asteptarile pe car ele aveti unii de la altii. Apoi, este foarte important sa aveti un comun diferite lucruri.

Apoi, este foarte important sa nu iti compari niciodata partenerul cu alti barbati. Trebuie sa il faci sa se simta unic si nicidecum sa il compari cu alte persoane.

De asemenea, invata sa fii toleranta si iertatoare. Toata lumea greseste, si barbatii si femeile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.