femeia rac

A fi femeia Rac

femeia racFemeile nascute sub zodia Rac nu sunt impulsive. Femeile acestea nu sunt deloc impulsive, dar au o multime de alte trasaturi pozitive care sa le inlocuiasca lipsa de impulsivitate. Aceste femei frumoase sunt sufletiste, emotionale dupa cum se stie foarte bine. Insa, nu isi arata niciodata emotiile daca nu au nici un motiv pentru acest lucru.

Lipsa de impulsivitate

O femeie in zodia Rac nu poate suporta sa vada ca cineva nu este tratat bine si nici lipsa de egalitate. Odata ce se afla intr-o situatie de inegalitate, aceasta nu va tace deloc  si va face o gramada de alte lucruri gresite care vor duce poate la consecinte rele. Acesta este motivul pentru care cei mai multi oameni considera femeile din aceasta zodie drept impulsive, nerabdatoare si rele.

Dependente de lucru

O femeie Rac nu isi va putea petrece intreaga zi fara a face ceva. Este pur si simple o femeie activa si simte nevoia de a face ceva in fiecare clipa. Lucreaza toata ziua si nu se teme de cele mai dificile sarcini de lucru primite de mai sus. Mai mult de atat, poate face o multime de lucruri pe care alte femei nu se incumeta sa le faca.

Nu isi va petrece nici o singura zi asteptand ca iubitul ei sa ii repare televizorul sau sa instaleze o teava. Cele mai multe femei Rac sunt de succes datorita acestei trasaturi determinante a lor. Acestea sunt persistente, curajoase si suficient de inteligente incat sa fie niste lideri foarte buni.

Femeile Rac au o zi norocoasa proprie

Femeile Rac au o zi norocoasa doar a lor. Poate sa sune ciudat sau nu, insa ziua cea mai norocoasa a femeilor arc este ziua de luni, chiar ziua de luni. Poate pentru ca sunt dependente de munca sau poate ca se simt mai relaxate decat altele cu ceea ce fac la munca, Racii la feminin sunt mereu activi in ziua de luni iar lucrurile ies exact cum isi doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *