3 gadget-uri inteligente pe care trebuie sa le ai

O casa care gateste pentru tine, face curatenie si pastreaza buna functionare a tuturor sitemelor din interior nu este un lucru des intalnit in zilele noastre, dar asta nu inseamna ca e imposibil. Tehnologia smart este inventata pentru a salva bani si timp si, se gaseste deja pe piata- desi inca nu sub forma extinsa, dar exista. Astfel, iata care sunt cele mai tari gadget-uri ce pot face din locuinta ta o casa inteligenta si mai confortabila decat ai fi crezut vreodata.

Gadget-uri pentru o locuinta smart

Becuri Hue- De ce becurile tale sa nu functioneze on-line? Becurile Hue a celor de la Philips reprezinta un sistem de iluminat, ce reuseste sa faca acest lucru cu ajutorul Internetului. Ei bine, acest lucru inseamna ca ai putea seta iluminarea treptata dimineata, trezindu-te mai usor decat in cazul in care ai folosi o alarma. Iar daca iti doresti sa ai parte de lumini de petrecere- becurile Philips sunt in stare sa faca si acest lucru: cauta lumini frumoase pe telefonul tau, iar luminile vor incepe sa prinda culoarea dorita de tine.

Senzor Beddit- Dormi bine? Esti sigur? Ei bine, senzorul Beddit se aseaza pe saltea si inregistreaza bataile inimii, respiratia, sforaitul si miscarile realizate de tine, de-a lungul somnului. De asemenea, acest gadget este in stare sa inregistreze si sunetele din camera, cum ar fi zgomote sau chiar si temperatura. Daca Beddit observa ca te trezesti la ora 2 dimineata, inseamna ca exista si un motiv: poate ca in camera este prea frig, sau poate ca te-ai trezit din cauza ca sforaiai prea tare.

Pat ajustabil- somnul e cel mai important lucru din viata noastra, iar acesta ar putea fi monitorizat cu ajutorul Slepp Number X12- care actioneaza asemanator cu Beddit, numai ca raspunde si la comenzi vocale. Cea mai tare comanda dintre toate? Nu mai sforai! Astfel, daca partenerul tau sforaie pe timp de noapte, tot ceea ce trebuie sa faci este sa lansezi comanda catre aparat, iar Slepp Numer X12 va incepe sa ridice incet salteaua patului suficient de mult, incat capul partenerului sa se afla intr-o pozitie care ii opreste sforaitul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.