Unul dintre cei mai mari angajatori din Romania vorbeste despre secretele sale

10
1678
videochat lucky

La un interviu recent cu presa, managerul prestigiosului studio de videochat din Iasi, Lucky Studio, a vorbit despre secretele care i-au adus succesul. Fiind una din cele mai mari companii de profil din Romania, Lucky Studio a atras peste 250 de angajate.

Managerul studioului, o femeie care a lansat aceasta afacere in 2008, a fost intrebata cum a ajuns sa dea nastere acestei afaceri de succes, raspunsul ei fiind:

“In 2008, eu si cu ajutorul unor echipe de tinere care au mai lucrat in videochat si aveau experienta, ne-am decis sa creem un studio care sa vina in intampinarea problemelor financiare pe care le au romancele, si sa le ajutam. Fiind si noi femei, am inteles ca trebuie sa oferim un job in care romancele sa fie intelese si apreciate, dar sa si primeasca suportul financiar dorit. Asadar, asa a luat nastere Lucky Studio: pentru a ajuta romancele sa duca o viata mai buna”.

modele de videochat

La Lucky Studio toate fetele au castiguri zilnice peste 300 de lei

Succesul acestora s-a observat, totodata, si in castigurile fetelor care lucreaza in acest studio. Unele din ele au fost intrebate ce au facut cu banii castigati la Lucky Studio, iar povestile spuse au fost de-a dreptul impresionante.

Desi ele incep de la un castig intre 300 si 800 de lei zilnic la Lucky Studio, ele pot sa aiba mult mai mult de atat. Unele fete care lucreaza in acest studio de videochat din Iasi de mai bine de 2 ani, au reusit sa isi ia case, masini, bijuterii, sa-si puna implanturi si zeci de alte lucruri pe care toate femeile si le-ar dori.

Aceste castiguri le-au facut pe romance sa realizeze ca pot avea o cariera din videochat la Lucky Studio, ele angajandu-se aici in numar mare. Intr-un scurt timp, Lucky Studio a devenit cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

modele de videochat

Modelele de videochat sunt premiate in fiecare saptamana cu sume mari

Iar acest lucru n-a fost dovedit numai de castigurile zilnice, ci si de bonusurile saptamanale oferite de acestia. Intrebata de modul in care reusesc sa ofere atatia bani fetelor, managera a raspuns:

“ Noi chiar ne iubim fetele, le apreciem si nu stim ce ne-am face fara ele. Cu ele, noi am ajuns sus, iar fiecare succes a fost sarbatorit alaturi de ele. Studioul nu are cuvinte sa exprime toata multumirea fata de aceste fete, dar ne-am gandit sa le oferim o motivare mai mare. Astfel ca, in fiecare duminica, ele pot primi bonusuri intre 300 si 3.000 de lei, in functie de cat au castigat in saptamana anterioara. Asta pentru ca merita si pentru ca ne-au adus unde suntem astazi.”

Multumirea studioului fata de aceste fete s-a vazut si in legalitatea de care au parte, respectul primit, dar si serviciile care includ transport gratis, machiaj in fiecare zi si training specializat in Praga. Cu aceste avantaje, Lucky Studio se afirma in fata tuturor cu cele mai benefice joburi in Iasi.

10 COMENTARII

  1. Chiar ca este. Eu am cunoscut-o abia anul acesta, cand m-am angajat, dar este super de treaba. Ma bucur ca le-a oferit interviu acestor oameni si i-au lasat sa scrie un articol :X

  2. Mai, ce aveti cu fetele.. romanii nu pot sta linistiti fara sa comenteze si fara sa se certe peste tot? Ce aveti voi cu jobul fetelor, daca ele sunt fericite si o admira pe femeia asta? Mai calmati-va si voi..,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here